Website online

Na lang zwoegen en zweten op een juist format, hebben we eindelijk de website Parachuteopleidingen.nl online geplaatst. In Nederland kan er op best veel plaatsen gesprongen worden. Op de meeste van deze plaatsen kun je ook een opleiding volgen. En ook op alle centra zijn er wel mensen te vinden die je iets over het parachutespringen kunnen vertellen. Ben je echter nergens lid, heb je niet de behoefte om aan de eerste de beste blaaskaak op je club te vragen hoe het nu echt zit. Dan kun je via deze website de informatie ook vinden.

Wij trachten met deze website een objectief beeld te geven van de mogelijkheden tot springen in Nederland, de prijzen en de coaching verkrijgbaar in Nederland. Hierbij ook meteen geen geheim maken van de kosten die daar bij komen kijken.

Verder is er ook een hoop achtergrond info te vinden en zullen we aan de hand van de nieuws berichten de mensen op de hoogte houden van de nieuwtjes op spring gebied.

Heb je vragen of opmerkingen, deze kun je stellen via het contact formulier, wij zullen trachten met een antwoord te komen binnen 2 dagen.

gr
Bart en Joost

Share