20 december 2012

BlijeEikels

BlijeEikels.nl ontwerpt en verkoopt kleding, met name leuke bedrukte T-Shirtjes. De naam BlijeEikels is in 2003 in een kroeg ontstaan, 3 vrienden wilde iets leuks gaan doen op het wereld wijde web en hebben na een paar biertjes de naam verzonnen. Op dat moment was nog niet heel duidelijk wat ze wilde met de naam en de URL www.BlijeEikels.nl. Omdat ze alle 3 op dat moment als hobby uit een vliegtuig springen hadden, was de eerste gedachten iets met parachutespringen.
1 van de vrienden had reeds een eigen bedrijfje genaamd HanOntwerper.nl, en samen met de andere 2 werden op deze manier leuke shirtjes verzonnen voor de springweken van PCMN. Dit was zo’n succes dat we verzonnen hebben hier in verder te gaan.
Op deze manier is eigenlijk het idee voor de bedrukte shirtjes webshop gekomen. Na heel wat avondjes bier en wat springweken verder is de collectie leuke shirtjes aardig gegroeid en ook de collectie spring gerelateerde shirtjes is filk toegenomen.

Zie hier ook een kleine greep uit de collectie:

Buiten het verkopen van eigen ontwerpen op de website, maken wij ook in opdracht team shirtjes, feest shirtjes, bedrijfskleding en veel meer. Wil je meer weten van wat wij doen, vraag het ons gerust, stuur een mailtje naar info@BlijeEikels.nl of surf eens naar onze website: www.BlijeEikels.nl

Share