12 januari 2013

Teuge

Logo teugeHet Nationaal ParaCentrum Teuge (NPCT) is gevestigd op vliegveld Teuge nabij Apeldoorn. NPCT is het grootste centrum van Nederland en verzorgt Staticline opleidingen op gezette data die te vinden zijn op de site. NPCT beschikt over twee eigen vliegtuigen, een ruim aanbod aan leerlingmateriaal en een eigen vouwzaal / hangaar inclusief bar en slaapgelegenheid. Daarnaast heeft het centrum de beschikking over een groot landingsveld gelegen aan de andere kant van de startbaan. Na je landing word je met een busje terug naar het centrum gebracht.

De opleiding begint normaal gesproken om 10:00 (09:30 aanwezig) met de grondopleiding die tot ongeveer 18:00 duurt. Hierna kan je bij goed weer je eerste sprong gaan maken.

Kosten voor de ‘normale’ staticline opleiding (5 staticline sprongen) bedragen 420 euro. De combi opleiding (5 static line sprongen + één AFF sprong kost 595 euro. Ten slotte is er een speciale static line opleiding voor militairen (5 static line sprongen inclusief militaire wing) vanaf 325 euro.

Naast de Staticline opleiding verzorgt NPCT ook de volgende opleidingen:
1 sprongs AFF opleiding (grondopleiding + 1 AFF sprong)
AFF opleiding (Grondopleiding + 7 AFF sprongen)

Meer info? Surf naar www.paracentrumteuge.nl.

Share