5 november 2013

Airmoves

Airmoves Skydiving is een professionele (full time) parachuteschool van Ron Kramer, instructeur met ruim 10.000 sprongen en al jaren achtereen trendsetter in het opleiden van vrije val leerlingen en gevorderde springers en toonaangevend in het organiseren van skydive trips/parachute vakanties op bijzondere locaties.Een progressieve instelling en een persoonlijke benadering bij het opleiden van skydivers zorgen ervoor dat Airmoves zich onderscheidt als opleider in het parachutespringen. Daarbij hanteren wij een duidelijke visie over de technieken en materialen die hierbij worden gebruikt. Door te werken met hoog gekwalificeerde en gemotiveerde instructeurs kunnen wij voldoen aan ons motto: optimale beleving met maximale veiligheid.

Lokaties:
Op onze zomerlocatie Soulac sur Mer in Frankrijk zijn we ieder jaar in de zomer geopend van de laatste week in juni tot eind augustus. 10 weken lang zon, zee en avontuur aan de Atlantische kust met opleidingen AFF, A-brevet, Airmoves Aerial Awareness (AAA) en Point Break (surf & AFF).En dan Beni Mellal in Marokko. De vaste plek van Airmoves in de winter voor jouw “alternatieve wintersport” met een 10 daagse parachutevakantie in de periode van eind december /begin januari.

Voor meer informatie over de lokaties waar airmoves actief is, kijk op: www.airmoves.nl

AFF opleiding
Ieder eerste weekend van de maand start er een AFF opleiding in Oostwold. Op vrijdagavond beginnen we met het theoretische gedeelte van de opleiding. Zaterdagmorgen gaan we verder met de theorie en het praktische gedeelte van de opleiding, waar alles wordt geleerd om op de juiste manier af te springen uit het vliegtuig, je oefeningen uit te voeren tijdens de vrije val, het besturen van de parachute en het maken van een zachte landing. Na een theoretisch en praktisch examen beginnen we zaterdagmiddag met het maken van je de eerste sprong samen met twee Airmoves instructeurs.

De volledige AFF springopleiding bestaat uit 7 levels. Elke sprong/level krijg je een briefing over de opdracht die tijdens de sprong uitgevoerd moet worden. Bij Airmoves worden al je sprongen door je instructeur gefilmd, waardoor we een maximale progressie uit de sprongen halen. Door coaching van je instructeur tijdens de sprong zal je het skydiven snel en veilig leren. Elke sprong wordt nabesproken met gebruik van de gemaakte videobeelden.
Prijs AFF opleiding Soulac Sur Mer: 1245 euro
 

 

 

 

Share