1 oktober 2012

Rotterdam

logo-skydive-rotterdam

Skydive Rotterdam – The Flying Dutchmen is DE parachutistenvereniging van Rotterdam. Op het clubhuis gevestigd op rotterdam the hague airport verzorgt deze sinds 1965 bestaande vereninging om de drie weken een AFF opleiding.

Skydive Rotterdam is een vereniging gerund door vrijwilligers. Dit betekent echter niet dat de opleiding minder professioneel is dan op een commercieel centrum. De AFF opleiding wordt gegeven door ervaren instructeurs die vaak door heel Nederland opleidingen verzorgen. Het leuke aan het doen van een opleiding bij een vereniging is dat je na je opleiding zelf ook lid kan worden en vaak direct een groep springvrienden hebt. Daarnaast betekent de vrijwillige opzet van het springbedrijf dat je begeleid wordt door mensen die graag hun enthousiasme voor de sport willen overbrengen op jou als new kid on the block.

De AFF grondopleidingen worden gegeven op woensdagen en vrijdagen. De sprongen maak je over het algemeen in het weekend waarbij het centrum zorgt voor voldoende AFF instructeurs.

Skydive Rotterdam beschikt over een eigen vliegtuig (Cessna Grand Caravan) en landingsgebied in Rhoon. Vanaf Rhoon word je met busjes terug gebracht naar het clubhuis. Hier bevind zich ook de vouwzaal voor de parachutes en een gezellige bar voor het nabespreken van je sprong.

Kosten voor de AFF opleiding in Rotterdam bedragen 1295,- euro inclusief grondopleiding, 7 sprongen, WA verzekering en huur van materiaal.

Naast de AFF opleiding verzorgt skydive Rotterdam ook de volgende opleidingen:
Static line opleiding (grondopleiding + 5 Static Line sprongen)

Meer info? Surf naar www.skydiverotterdam.nl.

Share