1 oktober 2012

Texel

Logo TexelOp het mooie eiland Texel verzorgt ParaCentrum Texel (PCT) al zo’n 40 jaar parachute opleidingen. Het centrum is gevestigd op texel airport en heeft de beschikking over een aantal eigen vliegtuigen, een grote hoeveelheid leerlingmateriaal en een apart landingsgebied voor cursisten. PCT verzorgd in het seizoen (April – Oktober) elke week AFF opleidingen.

De AFF opleiding op Texel begint op zondagochtend 10:00 met de grondopleiding. De groep cursisten bestaat uit maximaal 8 personen die als het even kan worden opgeleid door één van de AFF instructeurs waar je een dag later (bij goed weer) mee gaat springen!

 

PCT kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer en voor velen een vakantiegevoel dat verstrekt wordt door het feit dat centrum zich op een eiland bevind. Door de planning van de AFF opleiding zal je vrij moeten nemen voor het doen van de opleiding, het is aan te raden een week uit te trekken zodat slecht weer er niet meteen voor zorgt dat je niet alle sprongen kan maken.

Kosten voor de AFF opleiding bij PCT bedragen 1195 euro en zijn inclusief grondopleiding, sprongen, materiaal en WA verzekering. Verblijf op Texel kan voor een ‘paraprijsje’ bij hotel de Kievit, ‘home of the skydivers’.

Naast de AFF opleiding verzorgt PCT ook:
Total Jump Experience (grondopleiding met 5 Static Line sprongen + 1 AFF of 1 Tandemsprong)
First Jump Course (grondopleiding met 1 Static Line sprong)
Militaire opleiding (grondopleiding met 5 Static Line sprongen incl. militaire wing)

Meer info? Surf naar www.paracentrumtexel.nl

 

 

 

Share