15 december 2012

Eelde-Hoogeveen

Logo-Skydive-Hoogeveen-300x63Paracentrum Eelde – Hoogeveen verdeeld de activiteiten over twee locaties. ‘S winters springt men op Eelde en in het seizoen (maart – oktober) is de vereniging actief op vliegveld Hoogeveen. Het is een vereniging met leden, gerund door vrijwilligers. Leuk om te weten is dat dit paracentrum sinds jaren de organisator en het gastcentrum is voor de grootste en gezelligste skydivewedstrijd van het jaar, de zogenaamde Tomscat Trophy.

De AFF opleiding wordt tussen maart en oktober gegeven, start op de vrijdagavond om 19:00 en gaat zaterdag vanaf 09:00 verder. Bij goed weer kan je al op zaterdagmiddag je eerste echte parachutesprong maken. Zoals alle AFF opleidingen in Nederland bestaat de opleiding naast de grondopleiding uit 7 sprongen, drie begeleidt in vrije val door twee instructeurs en vier begeleidt door één instructeur.

Kosten voor de AFF opleiding bij paracentrum Eelde – Hoogeveen bedragen 1285 euro en zijn inclusief lidmaatschap, WA verzekering en uiteraard de grondopleiding en sprongen die worden gemaakt uit een cessna 207 – A Soloy. In dit vliegtuig is naast de piloot ruimte voor 6 tot 7 springers.

Naast de AFF opleiding verzorgt Paracentrum Eelde – Hoogeveen ook de volgende opleidingen:
Static line opleiding (grondopleiding + 5 Static Line sprongen)

Meer weten? Surf naar de  van paracentrum eelde-hoogeveen.

Share