4 september 2012

Opleidingen

Nederland heeft door het hele land verschillende parachute / skydive centra. De meeste van deze centra geven zowel de conventionele Static line opleiding als de Accelerated FreeFall (AFF) opleiding. Daarnaast zijn er enkele Nederlands organisaties actief die skydive reizen organiseren in binnen- en buitenland. Op deze pagina worden alle mogelijkheden tot het volgen van een parachute opleiding inclusief prijsvergelijkingen overzichtelijk gepresenteerd zodat jij een goede keuze kan maken.

Als je je keuze hebt gemaakt kan je via links naar de websites van het betreffende centrum of de organisatie gaan om het avontuur te laten beginnen.

Hier alvast een overzicht van de mogelijkheden bij de Nederlandse centra:

Overzicht mogelijkheden bij Paracentra in Nederland
Centrum Tandemsprong Static Line Accelerated Freefall Demonstraties
Ameland X X
Eelde-Hoogeveen X X X X
Hilversum X X
Rotterdam X X X X
Seppe X X X
Teuge X X X X
Texel X X X X
Zeeland X
Organisatie
Airboss X  X
Airmoves X X
Skydive Adventure School X X
Skydive University X X
Share

2 gedachten over “Opleidingen

 • Goedemorgen Bart en Joost,

  Ik zou graag in de voorjaarsperiode van volgend jaar mijn militaire wings willen halen. Dit wil ik samen doen met een aantal collega\\\\\\\’s van de Kmar. Hoe lang van te voren moeten wij ons aanmelden?
  Bieden jullie ook groepsarrangementen aan?
  Mocht u nog wat extra praktische informatie hebben zou u dat naar mij willen mailen.

  Ik hoor graag van u !

  Mvg Jason winter

  • Hoi Jason,

   bedankt nogmaals voor je aanvraag. Op dit moment zijn Bart en Joost bezig met de organisatie van een spring vakantie naar Eloy, Arizona. Deze gaat plaats vinden van 26-12 tm 5-01-2020, dit doen wij altijd samen met het KIM en de KMA. In deze vakantie zou je dan ook in een keer je wing kunnen halen en hierna direct zelf kunnen springen. Meer informatie kun je op de volgende website terug vinden: http://www.skydiveadventureschool.nl/reizen/

   De inschrijving voor deze reis sluit echter al eind oktober, mocht je hier nog vragen over hebben dan kun je mij ook bereiken via: 06-40810515

   gr
   Joost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *