3 januari 2013

Tunnelvisie

TV logoTunnel-visie bestaat uit acht fanatieke skydivers die allen op verschillende gebieden actief zijn op de Nederlandse dropzones. Stuk voor stuk hebben tunnel-visie leden ruime ervaring in de FS (Formatie Springen) wedstrijdsport en hebben de nodige successen geboekt in de nationale competitie.

Beginnende en meer ervaren mensen in het (FS) springen doorlopen een heel traject alvorens te beginnen aan kleine formaties op de eigen dropzone, grotere formaties en soms zelfs teamspringen. Wat hierbij onmisbaar blijkt is goede coaching van ervaren mensen die hun enthousiasme graag willen overdragen.

Tunnel-visie heeft zichzelf ten doel gesteld om samen met Indoor Skydive Roosendaal zowel beginnende als gevorderde vrije val springers door gedegen training en opleiding snel en efficiënt naar een hoog niveau te brengen. Om dit mogelijk te maken heeft Tunnel-visie kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

Met de ruime ervaring van de crewmembers kan Tunnel-visie zowel individuele coaching, als coaching voor teams verzorgen (niveau rookie – A). Dit blijft niet beperkt tot het FS springen alleen, ook voor FF zijn mogelijkheden via onze partner Fleyevision.

Daarnaast is het buiten de tunnel activiteiten ook mogelijk om afspraken met de Tunnel-visie crew te maken op een dropzone voor 1-op-1, 2-om-2, of andere vormen van coaching in vrije val.

tgifElke eerste vrijdagavond van de maand organiseert Tunnelvisie samen met partner Fleyevision en in samenwerking met Indoor Skydive Roosendaal het altijd leuke  Thank God It’s Flyday waarbij je welkom bent voor tunnelcoaching voor formatiespringen bij Tunnelvisie en voor freefly via partner Fleyevision. Voor een leuke video van deze maandelijkse happening, klik hier.

De prijs voor 15 minuten windtunnel inclusief coaching van tunnelvisie is 200 euro wat in Nederland een zeer voordelig tarief genoemd mag worden.

Meer weten? Surf naar www.tunnel-visie.nl

Share